Graviola Juice 100 % puree – 500ml

  • Sanatate din ‘farmacia’ naturii
  • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte.
  • Pentru obtinerea Juice-ului 100% pur , fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spălate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare  o pasta care urmeaza a fi răcita si imbuteliata pasteorizat si aseptic.

Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte .

Originare din padurile tropicale Amazoniene, fructele de Graviola (Annona Muricata, Guanabana) sunt cunoscute in intreaga lume datorita calitatilor lor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman.

Extractul fructului de graviola, de 1.000 de ori mai benefic decât chimioterapia?

Pentru obtinerea Juice-ului 100% pur , fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spălate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare  o pasta care urmeaza a fi răcita si imbuteliata pasteorizat si aseptic.

Cat consumam?

De Ia 20 până la 30 ml, două sau trei ori pe zi, preferabil nu pe stomacul gol.

Deoarece este un suc din fruct exotic destul de gros ca textura – aproape piure, poate fi digerat mai greu de catre persoanele cu un stomac mai sensibil. Este mai bine sa construiti treptat doza.

Cum consumam?

Graviola se poate consuma si in formula diluata, cu un suc de fructe non-indulcit cum este sucul de ananas,cu care se combină foarte bine.

Pe ce perioada?

Odată ce deschideti sticla, pastrati-o la frigider si consumati-o de preferat in termen de maxim 5 zile.

Stocarea: într-un loc întunecat și răcoros, temperatura recomandată <18 ° C

Mai multe despre acest fruct: http://www.financiarul.ro/2012/09/21/este-extractul-de-graviola-de-10-000-de-ori-mai-benefic-decat-chimioterapia/

Acest produs se comercializeaza in reteaua http://www.bluediamond.ro la pretul de 169 RON, dar il poti lua cu 130 RON daca te inscrii in retea. Pentru mai multe detalii contacteaza-ma: claudiu.bluediamond@gmail.com

This entry was posted in Produse bluediamond, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 răspunsuri la Graviola Juice 100 % puree – 500ml

  1. tv online spune:

    Foarte interesant. Cea ce am vazut pe saitul tau despre Graviola Juice 100 % puree – 500ml | claudiubluediamond m-a impresionat. Te felicit pentru dezvoltarea claudiubluediamond.wordpress.com, care e un site care merita distribuita.

    • Multumesc pentru apreciere, sper ca prin acest mod de promovare sa ajut cat mai multi oameni. Iti doresc un an plin de sanatate si bucurii. Pentru cei interesati de informatii suplimentare ii astept sa ma contacteze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s